Το μωσαϊκό ή “σαλάμι ψυγείου”. Κόψτε το σε φέτες και απολαύστε το σκέτο ή με παγωτό σαν επιδόρπιο. Διατηρήστε το στο ψυγείο για 3-4 ημέρες ή...
Η ιστορία της σούπας μετρά πολλά χρόνια, αφού υπάρχουν στοιχεία που δηλώνουν την κατανάλωση σούπας 10.000 χρόνια πριν. Έχει υπάρξει, και εξακολουθεί να είναι βασικό φαγητό...
Υλικά 1 μέτριο λαβράκι καθαρισμένο 1 μεγάλη ρίζα φινόκιο κομμένη σε ροδέλες ½ φλιτζάνι χυμό λεμόνι ανακατεμένο με 1 κουτ. σούπας αλεύρι 2 κουτ. σούπας μουστάρδα...
Καντίν μπουτού κεφτέ: Με ασυνήθιστο όνομα και πλούσια γεύση, αυτά τα παράξενα κεφτεδάκια της πολίτικης κουζίνας ή αλλιώς τα τα μπουτάκια της χανούμισσας, είναι ένας πρώτης...
Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι ένα μικρό θαύμα και μπορεί να μας γλιτώσει από πολλές ώρες αναμονής- εντάξει όχι πολλές, αλλά όταν πεινάς οι ώρες μέχρι να ζεσταθεί...
Εάν φτιάξετε τη σημερινή συνταγή θα συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολη και πεντανόστιμη είναι. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Υλικά 500 γραμμάρια πατάτες 4 αυγά 4 κουταλιές της...
Εάν φτιάξετε τη σημερινή συνταγή θα συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολη και πεντανόστιμη είναι. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Υλικά 500 γραμμάρια πατάτες 4 αυγά 4 κουταλιές της...
Φανταστικά τσουρεκάκια με μέλι και γιαούρτι σε δέκα λεπτά! Τα τσουρεκάκια έχουν την ονομασία´Lussebullar’ και αποτελούν παραδοσιακή σουηδική νοστιμιά. Υλικά 1 κουταλιά ξερή ή 25γρ νωπή...
Υπάρχουν άπειρες συνταγές για ψωμί αλλά αυτή η τελευταία που έχει δημιουργήσει απίστευτο χαμό στο Internet είναι πολύ διαφορετική και θα το καταλάβετε ευθύς αμέσως. Δείτε...
Είτε είσαι κάτοικος του ελληνικού βορρά είτε όχι, ένα είναι σίγουρο: η μπουγάτσα σου αρέσει! Γιατί λοιπόν να την αγοράσετε απ’ έξω, όταν μπορείτε να προσφέρετε...