Connect with us

Μπορεί να μην πιστεύουν όλοι στις προβλέψεις του μέλλοντος, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τεχνικές όπως η χειρομαντεία αντέχουν στο χρόνο. Η χειρομαντεία είναι μια αρχαία πρακτική που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια, και ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να δει το μέλλον σας και να σας δώσει εικόνα για τη δική σας ζωή και τις ζωές των γύρω σας.

Αν και η ανάγνωση της παλάμης εφαρμόζεται με διαφορετικό τρόπο σε όλο τον κόσμο, είναι γνωστή σχεδόν σε κάθε χώρα, από την Κίνα, την Ινδία, το Θιβέτ, και τη Ρωσία, μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πρακτική αυτή έχει πολλές αντιθέσεις – πολλοί εμπειρογνώμονες της χειρομαντείας διαφωνούν για το τι πραγματικά σημαίνουν οι γραμμές – αλλά, ωστόσο, είναι όλες τους ενδιαφέρουσες.

Παρακάτω, μια έμπειρη χειρομάντης δείχνει τι μπορεί να σημαίνουν οι γραμμές της αγάπης και του γάμου, και πώς μπορείτε να τις ερμηνεύσετε. Ρίξτε μια ματιά στα χέρια σας και να ελέγξετε τις πληροφορίες παρακάτω. Μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι, οι παλάμες σας θα μπορούσαν να σας πουν μια διαφορετική ιστορία για τη σχέση σας.

Πιθανόν να έχετε ακούσει για ανάγνωση παλάμης πριν – ίσως και να το έχετε κάνει στον εαυτό σας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε από την ανάγνωση της παλάμης, αλλά η χειρομαντεία είναι ιδιαίτερα επιτακτική όταν πρόκειται για την ανάγνωση και την πρόβλεψη της εpωτικής σας ζωής και του γάμου σας.

Η Ellen Goldberg ασκεί την τέχνη της ανάγνωσης της παλάμης εδώ και πολλά χρόνια.

Έχει ειδικευτεί στην τέχνη της, και δημοσιεύει βίντεο για το πώς να ερμηνεύσετε τις γραμμές της παλάμης σας στο YouTube και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλάει για το πώς διάφορες γραμμές καθορίζουν διαφορετικές πτυχές της ζωής σας.

Φυσικά, η μεγάλη γραμμή στην κορυφή που εκτείνεται κάτω από το κέντρο της παλάμης σας είναι η πιο σημαντική. Αυτή είναι η γραμμή της ζωής σας, και κάθε άλλη γραμμή της παλάμης σχετίζεται με αυτή με κάποιο τρόπο.

Δίπλα από τη γραμμή της ζωής είναι οι γραμμές του έpωτα και της στοργής.

Αυτές μπορείτε να τις δείτε κοντά στον αντίχειρα και αντιπροσωπεύουν την ηλικία κατά την οποία θα βρείτε άλλο σας μισό. Οι γραμμές που είναι κοντά στην αρχή της γραμμής ζωής, αντιπροσωπεύουν την παιδική ηλικία, όπου η αγάπη σας ήταν για την οικογένεια σας και τους φίλους σας.

Η γραμμή του γάμου βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μικρό δάχτυλο.

Θα μπορούσε, η γραμμή της αγάπης σας, να είναι σπασμένη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερες από μία σε όλη τη ζωή σας. Το ίδιο ισχύει και για τη γραμμή του γάμου.

Εάν ευθυγραμμίσετε τα χέρια σας, μπορείτε να δείτε αν οι γραμμές του γάμου σας ταιριάζουν.

Εδώ είναι μια περιγραφή του τι σημαίνουν οι γραμμές:

Εάν οι γραμμές σας είναι στο ίδιο ύψος, αυτό δείχνει ότι είστε ήρεμοι, ευγενικοί, και συμπονετικοί. Είναι πιθανό να παντρευτείτε κάποιον που ο οποίος να ταιριάζει με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Εάν η γραμμή στα δεξιά είναι υψηλότερη από αυτήν στ’ αριστερά, αυτό σημαίνει ότι είστε σοφοί ανεξάρτητα από την ηλικία σας και συχνά σας ελκύουν τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Εάν η γραμμή στα αριστερά είναι υψηλότερη από εκείνη από αυτήν στα δεξιά, αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ ισχυρή, διεκδικητική, και θέλετε μια πολύ βαθιά, δραματική εpωτική σχέση.

Για να δείτε τι περισσότερο έχει η Ellen Goldberg να σας πει για τις γραμμές της παλάμης σας, δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα 3 ζώδια που κάνουν παράλληλες σχέσεις πιο εύκολα απ’ όλους

13 περίεργα πράγματα που δεν βλέπεις κάθε μέρα

10 εκπληκτικές προτάσεις για να κάνετε το παιδικό δωμάτιο να ξεχωρίζει.

Ποια απ’ αυτές τις μπανάνες είναι η πιο υγιεινή επιλογή και γιατί;

Επιλέξτε το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι και θα σας πούμε κάτι σχετικά με τη σχέση σας

Τα 4 πιο άκαρδα ζώδια!

Αρνητικοί άνθρωποι: Τα 10 χαρακτηριστικά τους

Αυτά είναι τα πραγματικά οφέλη όταν αφήνετε τον σκύλο σας να κοιμάται μαζί σας

Aφράτα κουλουράκια πορτοκαλιού, η τέλεια συνταγή της γιαγιάς!

21 πράγματα που ήταν στην μόδα πριν 10 χρόνια, αλλά σήμερα ντρεπόμαστε να βλέπουμε.

Σχολιάστε

Τα καλύτερα