Τα πιο αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια χωρίς ψωμί, χωρίς βρώμη
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κιμάς
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 ντομάτα τριμμένη
2 κ.σ. γιαούρτι
1/2 κ.γλ. κύμινο
1 κ.γλ. ρίγανη
2 αυγά
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα κρεμμύδια σε ένα μεγάλο μπολ ( αφήνουμε μέσα όλο το ζουμί που θα βγει γιατί βοηθάει πολύ στο να γίνουν αφράτα τα μπιφτέκια)
Τρίβουμε και την ντομάτα
Προσθέτουμε το γιαούρτι , τα αυγά , κύμινο , ρίγανη , αλάτι , πιπέρι και το μπέικιν
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε μέσα τον κιμά
Ζυμώνουμε για αρκετή ώρα ( επίσης ένα μυστικό για αφράτα μπιφτέκια ή κεφτεδάκια!!)
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες ( όλη νύχτα ακόμα καλύτερα)
Πλάθουμε μεγάλα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα
Ψήνουμε 180 αέρα και από τις 2 πλευρές