Connect with us

Πολλές πολύπλοκες κατασκευές όπως οι πολυεπίπεδες οροφές, είναι ξεπερασμένες. Αυτό που είναι πραγματικά μοντέρνο είναι η απλότητα και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Εδώ είναι μια σύντομη και απλή λίστα για να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε αν μια διακόσμηση είναι μοντέρνα ή όχι.

Παρακάτω θα βρείτε 10 ιδέες διακόσμησης που είναι αρκετά ξεπερασμένες και τις σύγχρονες εναλλακτικές τους.

#1 Πολυεπίπεδες οροφές

Σύμφωνα με τους περισσότερους σχεδιαστές, η μόδα των πολυεπίπεδων οροφών με φώτα, είναι πολύ ξεπερασμένη. Σήμερα, αντί για πολύπλοκες κατασκευές και φώτα, είναι προτιμότερο να κρατάτε τις οροφές όσο το δυνατόν πιο απλές. Τα χρωματιστά φώτα δεν είναι μοντέρνα, αν και ήταν κάποτε ένα βασικό στοιχείο σχεδιασμού.

#2 Χωρίσματα και καμάρες

Οι καμάρες σε στενά δωμάτια και οι ψεύτικοι τοίχοι από γυψοσανίδες, είναι επίσης ξεπερασμένα στοιχεία. Τις περισσότερες φορές δεν είναι λειτουργικά και καταλαμβάνουν αρκετό χώρο, κάτι που δεν βοηθά τα μικρά διαμερίσματα. Οι σχεδιαστές προτιμούν να αφήνουν τους διαδρόμους χωρίς πόρτες και σίγουρα χωρίς καμάρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές κατασκευές για να διαιρέσετε τους χώρους, όπως για παράδειγμα λεπτές μεταλλικές επιφάνειες.

#3 Έπιπλα κατά μήκος του τοίχου

Αντί για τεράστιες ντουλάπες και άλλα μεγάλα αντικείμενα, οι σχεδιαστές προτείνουν τη χρήση μικρότερων επίπλων.

#4 Ταπετσαρία με φωτογραφία

Ανεξάρτητα από το πόσο ωραίο μπορεί να φανεί το αποτέλεσμα, οι σχεδιαστές συμβουλεύουν να μην χρησιμοποιήσετε τέτοιου είδους ταπετσαρίες. Ωστόσο, αντί για την εικόνα ενός δάσους ή του ουρανού, προτείνουν τη χρήση διακοσμητικού γύψου, ταπετσαρίας, ξύλινων πάνελ ή κεραμικών πλακιδίων.

#5 Ντουλάπες με χωρίσματα

Η απλότητα είναι τάση. Γι ‘αυτό, αντί για έπιπλα με χωρίσματα, οι σχεδιαστές προτείνουν να χρησιμοποιείτε ντουλάπες με κανονικές πόρτες.

#6 Σετ επίπλων

Ένα κρεβάτι και μια ντουλάπια που ταιριάζουν, μια ντουλάπα και μια συρταριέρα του ίδιου στυλ, ίδιος καναπές και πολυθρόνα στο καθιστικό, τα σετ επίπλων σαν και αυτά, είναι εντελώς ξεπερασμένα. Οι σχεδιαστές προτείνουν να δείτε έπιπλα από διαφορετικά σετ.

#7 Ταπετσαρία σε ολόκληρο το δωμάτιο

Οι σχεδιαστές λένε πως το να χρησιμοποιηθεί μια ταπετσαρία σε όλο το δωμάτιο, δεν είναι κάτι σύγχρονο. Αντιθέτως, προτείνουν να γίνει ο ένας τοίχος διαφορετικός, ο οποίος συνήθως είναι ο πρώτος που βλέπετε όταν μπαίνετε σε ένα δωμάτιο.

#8 Ντουζιέρες

Οι ντουζιέρες που μοιάζουν με διαστημικές κάψουλες, δεν είναι πια στη μόδα. Σήμερα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια απλή κατασκευή γυαλιού και καλά υλικά.

#9 Γραφεία υπολογιστή

Τα μεγάλα γραφεία για τους υπολογιστές και τα ράφια, είναι πλέον παρελθόν. Στη μόδα είναι τα μικρά τραπέζια και αν χρειάζεστε ράφια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλειστά τμήματα.

#10 Τραπέζι και καρέκλες κουζίνας

Σήμερα είναι πιο μοντέρνο να χρησιμοποιείτε άνετα τραπέζια και καρέκλες χαμηλού ύψους, καθώς σας επιτρέπουν να σερβίρετε πιο εύκολα το δείπνο.

Το σπίτι είναι ένα μέρος που πρέπει να νιώθει κανείς ζεστασιά. Όποια και αν είναι τα διακοσμητικά στοιχεία, το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνουν όλοι τους διάφορους χώρους του σπιτιού.

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τι να τρως ανάλογα με την ομάδα αίματός σου για να χάσεις γρήγορα το περιττό βάρος!

3 βασικές δικαιολογίες που φανερώνουν ότι δεν θέλει σχέση μαζί σου

Γιατί πρέπει να πίνουμε νερό με άδειο στομάχι καθημερινά με το που ξυπνάμε;

Έχεις προσέξει αυτές τις 4 γραμμές στον καρπό σου;

Το 99% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει όλες τις διαφορές σε αυτές τις εικόνες. Εσύ μπορείς;

5 πράγματα που κάνουν όλοι οι άντρες όταν αγαπούν πραγματικά μια γυναίκα

19 πράγματα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας αλλά δεν ξέραμε ότι έχουν ημερομηνία λήξης

15 πολύτιμες συμβουλές που ίσως μια μέρα σας σώσουν τη ζωή.

Διδακτική ιστορία ! Ο γιατρός γιος και η «αμόρφωτη μάνα»

5 τρόποι για να πείτε στον σκύλο σας «Σ’αγαπώ» στη γλώσσα του

Σχολιάστε

Τα καλύτερα