Connect with us

Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να περιποιούμαστε όλο και περισσότερο το πρόσωπό μας. Μία σωστή ρουτίνα ομορφιάς βοηθάει στο να δείχνουμε φρέσκες και λαμπερές. Τα κατάλληλα προϊόντα συμβάλλουν στην πρόληψη των ρυτίδων και διατηρούν τη νεότητά μας. Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να φτιάξετε μόνη σας την κρέμα κατά των ρυτίδων, με απλά φυσικά υλικά;

Ίσως να λέγατε πως δε γίνεται κάτι τέτοιο. Κι όμως! Μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας από το μηδέν την κρέμα που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά για την περιποίηση του προσώπου σας. Είναι εύκολη, γρήγορη στην προετοιμασία και πολύ αποτελεσματική! Μετά από τη χρήση της το πρόσωπό σας θα δείχνει φρέσκο και ξεκούραστο. Διαβάστε παρακάτω τη συνταγή και ετοιμαστείτε να λάμψετε!

Αυτή η κρέμα είναι ιδανική για την περιποίηση του δέρματος, διότι το ενυδατώνει, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα μέσα σε 7 ημέρες.

Όσοι την έχουν ήδη δοκιμάσει και εξακολουθούν να τη χρησιμοποιούν έχουν μείνει έκπληκτοι από τα αποτελέσματα.

Συστατικά:

1 κρόκος αυγού
2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο
μισή κουταλιά της σούπας βιολογικό μέλι
2 κουταλάκια του γλυκού βαζελίνη

Παρασκευή:

Βάζουμε τη βαζελίνη σε ένα μπολ και ανάβουμε την κουζίνα. Λιώνουμε τη βαζελίνη στον ατμό για αρκετά λεπτά. Βγάζουμε το μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές. Στη συνέχεια μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα δοχείο των 50 ml.

Χρήση:

Απλώνουμε την κρέμα στο δέρμα μας με ήπιο μασάζ αφού προηγουμένως το έχουμε πλύνει.

Αφήνουμε την κρέμα να δράσει για 25-30 λεπτά πριν την αφαιρέσουμε χρησιμοποιώντας βρεγμένο χαρτομάντιλο ή βαμβάκι εμποτισμένο σε μεταλλικό νερό.

Σημείωση: Δεδομένου ότι η κρέμα χρειάζεται 1 ώρα για να απορροφηθεί από το δέρμα, βάλτε τη το βράδυ 2 ώρες πριν πάτε για ύπνο.

Φυλάξτε την κρέμα στο ψυγείο.

Όταν τελειώσει και αν μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, φτιάξτε άλλη μια δόση.

Φροντίστε να μην παρασκευάσετε πολύ μεγάλη ποσότητα, διότι μπορεί να χαλάσει πριν προλάβετε να τη χρησιμοποιήσετε όλη.

Advertisement