Connect with us

Υλικά :

1 πακέτο φύλλο κρούστας

200 γρ βούτυρο

τυρί φέτα

μυζήθρα ανάλατη και άπαχη

ανθότυρο

3 αυγά.

Έκανα και έναν χυλό με 2 ποτήρια νερό, 2 ποτήρια αλεύρι και μισό ποτήρι λάδι.

Σε ένα ταψί έβαλα ένα φύλλο κρούστας, το άλειψα με βούτυρο και άπλωσα επάνω μερικές κουταλιές από τον χυλό. Συνέχισα εναλλάξ αυτή την διαδικασία σε 6 φύλλα. Έβαλα την γέμιση ( στο φύλλο της γέμισης δεν βάζω χυλό ) και συνέχισα με τα υπόλοιπα. Στο τέλος βουτύρωσα καλά , άπλωσα παντού χυλό και έκοψα σε κομμάτια.Έψησα στον αέρα , στους 170 για 1 ώρα και 10 λεπτά .

Advertisement