Connect with us

Θα ξετρελαθείτε από τη γεύση τους. Φτιάξτε κουλουράκια μήλου χωρίς ζάχαρη
ΥΛΙΚΑ

2 μήλα κόκκινα
3/4 ποτηριού του κρασιού ελαιόλαδο
2 ποτήρια του κρασιού περίπου αλεύρι φαρινάπ
1 πρέζα αλάτι
1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
2 κουτ. γλυκού μέλι
1/2 ποτήρι του κρασιού καρύδια ψιλοκομμένα (προαιρ.)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αφού αφαιρέσουμε τη φλούδα τους, τρίβουμε τα μήλα στον τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι με 5 κουτ. σούπας νερό.

Τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά έως ότου πολτοποιηθούν.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα και ανακατεύουμε.

Αφού αφήσουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, τα καρύδια και τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά.

Πλάθουμε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για περίπου 25 λεπτά.

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Η Ελληνίδα γιατρός από την Πάτρα που ψηφίστηκε Γυναίκα της χρονιάς στην.. Ολλανδία

Γιατί οι γυναίκες πρέπει να παχαίνουν μετά τα 40

Όλα τα μεγάλα λάθη των μαμάδων σε 10 φωτογραφίες

Αυτά είναι τα πραγματικά οφέλη όταν αφήνετε τον σκύλο σας να κοιμάται μαζί σας

10 τρόποι που ο σκύλος σας δείχνει ότι σας αγαπάει

Μορφωμένος άνθρωπος κατά τον Ισοκράτη είναι αυτός που έχει 4 βασικά χαρακτηριστικά

Δύο ελληνικές πόλεις στη λίστα με τις 20 αρχαιότερες στον κόσμο

Ψυχοπαθής όποιος βγάζει συνέχεια φωτογραφίες

20 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε όσοι αγαπάμε τα σκυλιά

35 αστείες Ελληνικές πινακίδες που σάρωσαν στο διαδίκτυο

Σχολιάστε

Τα καλύτερα