Connect with us

Θα ξετρελαθείτε από τη γεύση τους. Φτιάξτε κουλουράκια μήλου χωρίς ζάχαρη
ΥΛΙΚΑ

2 μήλα κόκκινα
3/4 ποτηριού του κρασιού ελαιόλαδο
2 ποτήρια του κρασιού περίπου αλεύρι φαρινάπ
1 πρέζα αλάτι
1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
2 κουτ. γλυκού μέλι
1/2 ποτήρι του κρασιού καρύδια ψιλοκομμένα (προαιρ.)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αφού αφαιρέσουμε τη φλούδα τους, τρίβουμε τα μήλα στον τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι με 5 κουτ. σούπας νερό.

Τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά έως ότου πολτοποιηθούν.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα και ανακατεύουμε.

Αφού αφήσουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, τα καρύδια και τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά.

Πλάθουμε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για περίπου 25 λεπτά.

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο τις τελευταίες στιγμές πριν τον θάνατo

Τόσο καιρό διπλώνουμε τις κάλτσες μας λάθος. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος;

10 μυστικά των πολύ αδύνατων γυναικών που δεν κάνουν ποτέ δίαιτα

9 κόλπα από έναν επαγγελματία φωτογράφο για να βγάζετε τέλειες φωτογραφίες.

34 εκπληκτικά πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα

7 φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει σύμφωνα με τους ψυχολόγους

Μηχανικοί μας λένε τα 10 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε στο αμάξι μας

20 σχεδόν άγνωστα κόλπα που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα σε κάθε αεροδρόμιο

Γιατί πρέπει πάντα να ντυνόμαστε ωραία κάθε φορά που ταξιδεύουμε με αεροπλάνο.

7 εξωτερικά χαρακτηριστικά που προδίδουν αμέσως την προσωπικότητα μας

Σχολιάστε

Τα καλύτερα