Connect with us

Δείτε πώς να τα ετοιμάσετε:

Υλικά:

1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό

2 κουταλιές της σούπας λάδι

1 κοφτό κουταλάκι αλάτι

1 φακελάκι μαγιά ξερή

500 γραμ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κούπα τυρί φέτα

Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζετε το νερό, το λάδι, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύετε.

Σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ ρίχνεται όλο το αλεύρι, ανοίγεται μία τρύπα στη μέση και ρίχνετε το μείγμα από το πρώτο μπολ.

Ζυμώνετε πολύ καλά μέχρι να μην κολλάει και να μπορεί η ζύμη να πλάθεται.

Τη σκεπάζετε με μία πετσέτα και την αφήνετε για περίπου 15΄ να ξεκουραστεί.

Κόβετε την ζύμη σε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος ενός μικρού μήλου

Απλώνετε με τον πλάστη το φύλλο δίνοντας ένα στρογγυλό σχήμα. Ρίχνετε από πάνω λίγο λάδι και τριμμένη φέτα.

Τοποθετείτε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο λίγο πιο μικρό έτσι ώστε με το περίσσεμα τού κάτω να διπλωθεί και να κλείσει το επάνω αφού το πιέσετε περιφεριακά με τα δάκτυλά σας.

Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να αρχίσει να ροδίζει.

Αναποδογυρίζετε και κάνετε το ίδιο στην άλλη πλευρά.

Έτοιμο!

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

10 φόβοι των αντρών που ποτέ δεν αποκαλύπτουν

16 σκίτσα που δείχνουν πως είναι όταν συνηθίζει κάποιος σε μια σχέση

7 γνωστοί συνδυασμοί φαγητών που μπορούν να βλάψουν σοβαρά την υγεία σας

8 τύποι μαλλιών των αντρών που που δηλώνουν πτυχές του χαρακτήρα τους

10 λάθη που μας κάνουν να ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα στο σουπερμάρκετ

10 από τα πιο κοινά λάθη στην αποθήκευση και διατήρηση των ρούχων μας

7 εξωτερικά χαρακτηριστικά που προδίδουν αμέσως την προσωπικότητα μας

Η ιστορία της γυναίκας που ήταν 270 κιλά και έχασε 180 θα σας εμπνεύσει

10 κόλπα για να ξεχωρίζετε τα ποιοτικά αντικείμενα από τα φτηνιάρικα

15 προϊόντα που κάνουν το σώμα μας να μυρίζει άσχημα

Σχολιάστε

Τα καλύτερα