Connect with us

Δείτε πώς να τα ετοιμάσετε:

Υλικά:

1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό

2 κουταλιές της σούπας λάδι

1 κοφτό κουταλάκι αλάτι

1 φακελάκι μαγιά ξερή

500 γραμ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κούπα τυρί φέτα

Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζετε το νερό, το λάδι, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύετε.

Σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ ρίχνεται όλο το αλεύρι, ανοίγεται μία τρύπα στη μέση και ρίχνετε το μείγμα από το πρώτο μπολ.

Ζυμώνετε πολύ καλά μέχρι να μην κολλάει και να μπορεί η ζύμη να πλάθεται.

Τη σκεπάζετε με μία πετσέτα και την αφήνετε για περίπου 15΄ να ξεκουραστεί.

Κόβετε την ζύμη σε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος ενός μικρού μήλου

Απλώνετε με τον πλάστη το φύλλο δίνοντας ένα στρογγυλό σχήμα. Ρίχνετε από πάνω λίγο λάδι και τριμμένη φέτα.

Τοποθετείτε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο λίγο πιο μικρό έτσι ώστε με το περίσσεμα τού κάτω να διπλωθεί και να κλείσει το επάνω αφού το πιέσετε περιφεριακά με τα δάκτυλά σας.

Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να αρχίσει να ροδίζει.

Αναποδογυρίζετε και κάνετε το ίδιο στην άλλη πλευρά.

Έτοιμο!

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, μέσα από 14 ξεκαρδιστικές εικόνες.

9 συνήθειες που έχουν οι γονείς των καλών μαθητών

Οι επιστήμονες προειδοποιούν – Μην αγκαλιάζετε το σκύλο σας!

40 γυναικεία κοντά κουρέματα για μοντέρνο στυλ στα μαλλιά

5 προβλήματα που λύνει μια μπανάνα καλύτερα από τα χάπια!

Εγκαταλελειμμένος, και αφυδατωμένος σκύλος, καταρρέει και κλαίει όταν μια γυναίκα τον σώζει

Αγαπημένη μου κόρη, ο ρόλος της γιαγιάς δεν είναι το babysitting

Ένα απλό τεστ θα αποκαλύψει την ψυχολογική σας κατάσταση

8 μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι ψυχολόγοι για να απαλλαγούν από το άγχος

Τι δεν πρέπει να τρώνε τα παιδιά μέχρι 5 ετών για να μην πνιγούν

Σχολιάστε

Τα καλύτερα