Connect with us

Δείτε πώς να τα ετοιμάσετε:

Υλικά:

1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό

2 κουταλιές της σούπας λάδι

1 κοφτό κουταλάκι αλάτι

1 φακελάκι μαγιά ξερή

500 γραμ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κούπα τυρί φέτα

Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζετε το νερό, το λάδι, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύετε.

Σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ ρίχνεται όλο το αλεύρι, ανοίγεται μία τρύπα στη μέση και ρίχνετε το μείγμα από το πρώτο μπολ.

Ζυμώνετε πολύ καλά μέχρι να μην κολλάει και να μπορεί η ζύμη να πλάθεται.

Τη σκεπάζετε με μία πετσέτα και την αφήνετε για περίπου 15΄ να ξεκουραστεί.

Κόβετε την ζύμη σε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος ενός μικρού μήλου

Απλώνετε με τον πλάστη το φύλλο δίνοντας ένα στρογγυλό σχήμα. Ρίχνετε από πάνω λίγο λάδι και τριμμένη φέτα.

Τοποθετείτε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο λίγο πιο μικρό έτσι ώστε με το περίσσεμα τού κάτω να διπλωθεί και να κλείσει το επάνω αφού το πιέσετε περιφεριακά με τα δάκτυλά σας.

Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να αρχίσει να ροδίζει.

Αναποδογυρίζετε και κάνετε το ίδιο στην άλλη πλευρά.

Έτοιμο!

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

6 λάθη πoυ σας ασχημαίνουν. Αλλάξτε τα!

7 προιόντα που τα έχουμε μέσα στο σπίτι μας και προκαλούν καρκίνo

Σημάδια ότι κάποιος αγαπημένος μας που έχει πεθάνει είναι ακόμα κοντά μας.

Τα χαρακτηριστικά των μαμάδων ανάλογα με το ζώδιό τους

Με ποια προβλήματα υγείας σχετίζεται κάθε στάση στον ύπνο

Τι εκτιμά κάθε άντρας σε μια γυναίκα με βάση το ζώδιο του

Τα λάθη που δεν γνωρίζατε ότι κάνετε στην μπουγάδα

Καρδιά: 4 λιπαρά που πρέπει να τρώτε και 6 που πρέπει να κόψετε μαχαίρι

Τα επτασφράγιστα μυστικά κάθε ζωδίου που ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτούν

Πανεύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλο, έτοιμη μέσα σε 10 λεπτά!

Σχολιάστε

Τα καλύτερα