Σοκολατόπιτα χωρίς περιττά σιρόπια, πανεύκολη και πεντανόστιμη- Δοκιμάστε την
Σοκολατόπιτα χωρίς περιττά σιρόπια, πανεύκολη και πεντανόστιμη!
Δοκιμάστε την
ΥΛΙΚΑ
2 φλ.τσ φαρινα κ λίγο ακομα
1/2 φλ.τσ κακάο
2 φλ.τσ ζάχαρη
2 φλ.τσ γάλα
1/2 φλ.τσ αραβοσιτελαιο (μπορείτε κ ελαιόλαδο αν κ δεν το προτιμώ στο συγκεκριμένο γλυκο)
2 αυγά
2 κ.γ μπεικιν
1 κ.γ σόδα
1-2 βανιλιες
Ελάχιστο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όλα μαζί στο μίξερ κ ψήνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι αναλόγως το φούρνο, εγώ την έψησα για 40 λεπτά στους 170. Όταν είναι έτοιμη τη βγάζετε από το φούρνο κ την κόβετε κανονικά σε κομμάτια.
Βάζετε 150 ml κρέμα γάλακτος να ζεσταθούν κ προσθέτετε 150 γρ κουβερτούρα σε κομμάτια. Ανακατεύετε να γίνει λείο κ περιχύνετε τη χλιαρή σοκολατοπιτα!
Είναι έτοιμη να την καταβροχθίσετε! Καλή επιτυχία σε όποιον τη δοκιμάσει!!!
Πραγματικά αξίζει γιατί παραμένει ζουμερή ακόμα κ μετά από 3-4 μέρες αν κ δε νομίζω να μείνει τόσο πολύ στο ταψί !