Connect with us

Η Ρωσίδα ζαχαροπλάστης Olga, κάνει τα γλυκά να μοιάζουν με μαρμάρινους καθρέφτες. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε πολλά για εκείνη, ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πηγή ζήλιας για πολλούς ανθρώπους.

Τα συστατικά είναι:

20 γραμμάρια ζελατίνης σε σκόνη

120 γραμμάρια νερό

300 γραμμάρια γλυκόζης

300 γραμμάρια ζάχαρης

150 γραμμάρια νερό

200 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα

300 γραμμάρια σοκολάτας (Άσπρη, γάλακτος, υγείας ή ένας συνδυασμός τους)

Χρωστικές τροφίμων (Επιλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν)

Διαδικασία:

1. Βουτήξτε τη ζελατίνη στο νερό

2. Βράστε τη γλυκόζη, τη ζάχαρη και το νερόΤραβήξτε το από τη φωτιά και προσθέστε τη ζελατίνη

3. Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα

4. Ρίξτε από πάνω τη σοκολάτα και το μείγμα για να απομακρύνετε τις φυσαλίδες αέρα.

5. Ψήστε στους 35 βαθμούς.

Το μαρμάρινο αποτέλεσμα με τις ραβδώσεις, μπορεί να επιτευχθεί αν ρίξετε γλάσο με διαφορετικά χρώματα σε όλη την τούρτα.

Δείτε παρακάτω μερικές εντυπωσιακές και λαχταριστές φωτογραφίες από τις τούρτες.

Advertisement