Πώς να φτιάξετε πεντανόστιμη σπιτική Μερέντα!
Μερέντα από τα χεράκια μας, για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκότα ή να τη φάμε και σκέτη, σε στιγμές υπογλυκαιμίας.
Υλικά
– 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
– 100 γρ. κουβερτούρα
– 150 γρ. Βιτάμ (ή Άλτις, που είναι και νοστιμότερο)
– 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
– 4 κουτ. σούπας κακάο κοσκινισμένο
– 1 κούπα καλοτριμμένο φουντούκι
Πώς τη φτιάχνουμε
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο.
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με την άχνη, το κακάο και τη λιωμένη σοκολάτα.
Προσθέτουμε το φουντούκι και αδειάζουμε σε ένα μπωλ.
Μόλις κρυώσει, το βάζουμε στο ψυγείο για 2-4 ώρες.