Πεντανόστιμα φετουτσίνι με κρέμα γάλακτος και λουκάνικο
Η σημερινή συνταγή είναι απλή αλλά ταυτόχρονα πολλή γευστική.
Υλικά
170 γρ. φετουτσίνι
200 γραμμάρια λουκάνικο
3 μανιτάρια
200 ml κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα σκόρδο
25 ml κόκκινο κρασί
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σε ένα ταψί ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο αφού το έχουμε ψιλοκόψει. Όταν το σκόρδο πάρει χρώμα προσθέτουμε το λουκάνικο και το μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Ύστερα προσθέτουμε το κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί.
Όταν το κρασί έχει απορροφηθεί πλήρως, προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Ρίχνουμε 1-2 κουταλιές νερό και όταν είναι έτοιμο το λουκάνικο, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε από τη φωτιά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σερβίρουμε με τη σάλτσα.