Connect with us

1 κούπα του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1 κεσεδάκι βούτυρο μαλακό

2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό

3-4 αυγά

1/2 kg. φέτα

φρυγανιά

σουσάμι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της φρυγανιάς. Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και η φέτα να τριφτεί στο χέρι όσο χοντρή ή ψιλή θέλετε. Βουτυρώστε ένα πυρέξ και απλώστε τη φρυγανιά.

Βάλτε το μίγμα στο πυρέξ και απλώστε αρκετό σουσάμι. Την ψύνουμε στο φούρνο για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σερβίρετε ζεστη και κρύα.

Advertisement