Κερκυραϊκό σοφρίτο με χοιρινό ψαρονέφρι
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες πάχους 4εκ.
150γρ. αλεύρι γ.ο.χ. για το πασπάλισμα του κρέατος
100ml. ελαιόλαδο
7-8 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
80ml. ξύδι
80ml. λευκό κρασί
400ml. ζεστό νερό
1 κύβο ζωμό βοδινού
Αλάτι
Πιπέρι
½ μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πατάτες τηγανιτές για το σερβίρισμα…