Connect with us

Πάρτε τη συνταγή και στην κουζίνα:

Υλικά:

400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 400 γραμμάρια γάλα200 γραμμάρια ζάχαρη2 βανίλιες8 φύλλα ζελατίνες.

Εκτέλεση :

βουτάμε τα φύλλα σε κρύο νερό να μαλακώσουν

ρίχνουμε την κρέμα σε κατσαρόλα μαζί με τις βανίλιες και την ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά να λιώσουν τα υλικά. .. προσθέτουμε τις ζελατίνες αφού τις στραγγίσουμε και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν καλά τα υλικά μας… αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το κρύο γάλα…

ανακατεύουμε και το βάζουμε σε φόρμα ή μικρά ατομικά φαρμάκια

Για την σος  Λιώνουμε ζάχαρη σε αντικολιτικό τηγάνι περίπου μια κούπα .μόλις αποκτήσει χρυσάφι χρώμα προσθέτουμε 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με πολύ μεγάλη προσοχή γιατί  πιτσιλάει. Ανακατεύουμε σε σιγανή φωτιά ως που να δέσει η σος. .. Μόλις κρυώσει την περιχύνετε στην πανακότα..

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο τις τελευταίες στιγμές πριν τον θάνατo

Τόσο καιρό διπλώνουμε τις κάλτσες μας λάθος. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος;

10 μυστικά των πολύ αδύνατων γυναικών που δεν κάνουν ποτέ δίαιτα

9 κόλπα από έναν επαγγελματία φωτογράφο για να βγάζετε τέλειες φωτογραφίες.

34 εκπληκτικά πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα

7 φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει σύμφωνα με τους ψυχολόγους

Μηχανικοί μας λένε τα 10 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε στο αμάξι μας

20 σχεδόν άγνωστα κόλπα που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα σε κάθε αεροδρόμιο

Γιατί πρέπει πάντα να ντυνόμαστε ωραία κάθε φορά που ταξιδεύουμε με αεροπλάνο.

7 εξωτερικά χαρακτηριστικά που προδίδουν αμέσως την προσωπικότητα μας

Σχολιάστε

Τα καλύτερα