Connect with us

Στο πρωινό με τυριά, με μέλι, με μαρμελάδα, όπως και να φαγωθούν… τρώγονται επίσης φτιάχνοντας σαντουιτσάκια με αλλαντικά!

Υλικά:

1 ποτήρι γιαούρτι
3 κουταλάκια μπέκιν
2 αβγά
1/4 ποτηριού ηλιέλαιο
1 1/2 ποτήρι αλεύρι
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο λάδι για το τηγάνι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα αβγά, το γιαούρτι, το μπέκιν, το αλάτι, και το λάδι.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και χτυπάμε λίγο το μείγμα ώστε να έχουμε μία ζύμη πολύ απαλή και μαλακιά.

Ζεσταίνουμε το τηγάνι και περνάμε με λίγο λάδι ή βούτυρο με ένα πινέλο.

Βάζουμε κουταλιές στο τηγάνι πατάμε λίγο γιατί θα φουσκώσουν, βρέχουμε κάθε φορά το κουτάλι για να ξεκολλάει η ζύμη και να μπορούμε να ακουμπάμε τη ζύμη στο τηγάνι.

Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για να ψηθούν μέχρι μέσα, γυρίζουμε 1-2 φορές!!!
Τρώγονται ζεστά ή κρύα!

Καλή όρεξη!!!

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα 3 ζώδια που κάνουν παράλληλες σχέσεις πιο εύκολα απ’ όλους

13 περίεργα πράγματα που δεν βλέπεις κάθε μέρα

10 εκπληκτικές προτάσεις για να κάνετε το παιδικό δωμάτιο να ξεχωρίζει.

Ποια απ’ αυτές τις μπανάνες είναι η πιο υγιεινή επιλογή και γιατί;

Επιλέξτε το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι και θα σας πούμε κάτι σχετικά με τη σχέση σας

Τα 4 πιο άκαρδα ζώδια!

Αρνητικοί άνθρωποι: Τα 10 χαρακτηριστικά τους

Αυτά είναι τα πραγματικά οφέλη όταν αφήνετε τον σκύλο σας να κοιμάται μαζί σας

Aφράτα κουλουράκια πορτοκαλιού, η τέλεια συνταγή της γιαγιάς!

21 πράγματα που ήταν στην μόδα πριν 10 χρόνια, αλλά σήμερα ντρεπόμαστε να βλέπουμε.

Σχολιάστε

Τα καλύτερα