Connect with us

Τσούκαλης: Δεν συνδέεται ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου με την υπόθεση των Τεμπών
Τόσο η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου όσο και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δεν συνέδεσαν την εξαφάνιση του 39χρονου με τα Τέμπη

Πολλά παραμένουν τα κρίσιμα ερωτήματα στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, τα οποία καλείται να λύσει η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του.

Αυτό που αποτελεί κεντρικό ερώτημα είναι κατά πόσο ο 39χρονος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, ή αν ο θάνατος είχε άλλες αιτίες.

Στην υπόθεση του θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, γιου της εισαγγελέως Εφετών Λάρισας αναφέρθηκε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης στην τηλεόραση του Open. Όπως τόνισε ο κύριος Τσούκαλης, τόσο η οικογένεια όσο και ο ίδιος αποκλείουν το ενδεχόμενο ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου να οφείλεται στην υπόθεση των Τεμπών. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο ιδιωτικός ερευνητής στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχής.

Advertisement