Connect with us

Νεκρή βασίλισσα ομορφιάς «Μις Ευρώπη»

Το αλκοτέστ και η πτώση από γέφυρα

Στην προσπάθειά της να διαφύγει από τους αστυνομικούς κατευθύνθηκε πεζή σε μία αερογέφυρα απ’ όπου έπεσε σε αυτοκινητόδρομο 6 λωρίδων και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Τραγικό θάνατο βρήκε μία «βασίλισσα της ομορφιάς», όταν έπεσε από μία γέφυρα ύψους 50 μέτρων σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, στην προσπάθειά της να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς ήταν μεθυσμένη.

Η Γκιουλέρ Ερντογάν 27 ετών, σταμάτησε για έλεγχο στην πόλη Giresun της Τουρκίας την 1η Απριλίου.

Η κάτοχος του τίτλου “Μις Ευρώπη-Κόσοβο” λέγεται ότι ήταν τουλάχιστον τρεις φορές πάνω από το όριο μετά από μια βραδινή έξοδο. Οι αστυνομικοί κατέγραψαν επίπεδα 1,70 mg ανά 100 ml στο αίμα της, σύμφωνα με το CNN Turk.

Στην Τουρκία, το νόμιμο όριο είναι 0,5mg ανά 100ml.

Φοβούμενη ότι θα μπορούσε να έχει πρόβλημα, η Ερντογάν λέγεται ότι άφησε το αυτοκίνητό της και έτρεξε προς μια κοντινή αερογέφυρα.

Όμως έχασε την ισορροπία της και έπεσε από την άκρη σε έναν αυτοκινητόδρομο έξι λωρίδων από κάτω.

Λίγες στιγμές αργότερα, χτυπήθηκε με τραγικό τρόπο από ένα αυτοκίνητο. Πλάνα από τη σκηνή δείχνουν μια τεράστια ανταπόκριση έκτακτης ανάγκης με πολλά αστυνομικά οχήματα και ασθενοφόρα να καταφθάνουν στο σημείο.

Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 27χρονη κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου.

Η τουρκική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το δυστύχημα.

Η Ερντογάν είχε μεγάλη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχε συγκεντρώσει 56.000 followers στο Instagram.

Όμως, μετά τον θάνατό της, ο λογαριασμός της έχει διαγραφεί και όλες οι αναρτήσεις της έχουν αφαιρεθεί. Τώρα υπάρχει μόνο μια δήλωση από την οικογένειά της, η οποία αμφισβητεί τις λεπτομέρειες γύρω από το θάνατό της.

Αναφέρει: «Μην πιστεύετε τις ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το θάνατο της κόρης, της αδελφής και της φίλης μας Γκιουλέρ Ερντογάν.

Η αδελφή μας έχασε τη ζωή της ως αποτέλεσμα ενός τραγικού δυστυχήματος. Ως οικογένειά της, ήμασταν στο πλευρό της τη στιγμή του συμβάντος».

Advertisement