ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
«Θηλυκή» εταιρεία διακίνησης ηρωίνης σε τοξικομανείς… με παράδοση των ναρκωτικών κατ’ οίκον, είχαν δημιουργήσει τρεις γυναίκες που είχαν ως βάση, τον καταυλισμό Ρομά στο Μαρκόπουλο και συνελήφθησαν από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.
Οι τρεις γυναίκες, έκρυβαν τα ναρκωτικά, κυριολεκτικά κάτω χαλάσματα γκρεμισμένων παραπηγμάτων και μέσα σε χωράφια της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/3), οι αστυνομικοί εντόπισαν, 2 κιλά και 24 γραμμάρια ηρωίνης 14,6 γραμμάρια κοκαΐνης και 11 ναρκωτικά χάπια.
Το «προφίλ» των μελών της συμμορία
Τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών, προσπαθούν να διαπιστώσουν πότε ξεκίνησε να διακινεί η «θηλυκή σπείρα» τις ναρκωτικές ουσίες και από ποιον τα προμηθεύονταν.
«Αρχηγικό» μέλος, φέρεται να ήταν μια 25χρονη γύρω από το σπίτι της οποίας οι αστυνομικοί βρήκαν, σε έξι διαφορετικά σημεία αποθηκευμένα τα δυο κιλά της ηρωίνης, χωρισμένα σε 17 διαφορετικές συσκευασίες, καθώς και τα 14,6 γραμμάτια κοκαΐνης, χωρισμένη σε 13 διαφορετικές συσκευασίες.
Στη κατοχή μιας 27χρονης, οι αστυνομικοί βρήκαν δυο κινητά τηλέφωνα και 900 ευρώ, ενώ στο σπίτι του τρίτου μέλους της σπείρας, μιας 29χρονης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.750 ευρώ.
Η παρακολούθηση και οι συλλήψεις
Τα σπίτια των τριών γυναικών στο Μαρκόπουλο, είχαν τεθεί υπό επιτήρηση από στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους, μετά από πληροφορίες που είχαν συλλέξει από τοξικομανείς, που ήθελε τις εμπλεκόμενες να διακινούν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης.
Αφού διαπίστωσαν την εμπλοκή τους, καταγράφοντας το «αλισβερίσι» με τα τοξικοεξαρτημένα άτομα που έφταναν στην περιοχή αναζητώντας τη δόση τους, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση.
Στις 08:45 το πρωί της Δευτέρας (25/3), αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια ακινητοποίησαν τις γυναίκες έξω από τα σπίτια τους, ενώ ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος «ξετρύπωσε» τις ποσότητες των ναρκωτικών από τις καβάτζες που τα έκρυβαν.
