Connect with us

Αύριο, Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025 ξεκινά η δίκη στο Εφετείο, με κατηγορούμενο τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμούς ανηλίκων.

Η δευτεροβάθμια δίκη θα διεξαχθεί από μηδενική βάση και με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ως προς την ποινική του μεταχείριση του κατηγορούμενου.

Ποιος είναι, όμως, ο δικηγόρος που αναλαμβάνει τον Δημήτρη Λιγνάδη, μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια και την απόφαση των δύο παιδιών του να μην συνεχίσει το γραφείο του αείμνηστου πατέρα τους να τον εκπροσωπεί νομικά;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο Χρήστος Μαυρομάτης αναλαμβάνει συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου σκηνοθέτη. Ο ίδιος επιθυμούσε τη Βάσω Πανταζή, η οποία ανέλαβε τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε.
xristos-mauromatis-diki

Με μία γρήγορη αναζήτηση, θα δει κανείς ότι ο κ. Χρήστος Μαυρομάτης είναι δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ενώ υπήρξε ο ένας από τους δύο συνηγόρους υπεράσπισης του βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι.

Advertisement