Connect with us

Η είδηση της ανεύρεσης της σορού του Βασίλη Καλογήρου, γιου του εισαγγελέα Εφετών Λάρισας, προκάλεσε έντονη ανησυχία, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να αντιδρά μέσα από τα social media, εκφράζοντας την οργή της για τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο 39χρονος αγνοούνταν εδώ και αρκετές ημέρες και εντοπίστηκε νεκρός σε σημείο που, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν θα μπορούσε να έχει βρεθεί μόνος του.

Το σώμα του βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, δίχως εμφανή τραύματα, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση δεν κατέληξε σε σαφή συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου του.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σοκαρισμένη με την υπόθεση έγραψε χαρακτηριστικά: «Η διαφθορά στη χώρα: «Αναζητείται ελπίδα. Όλοι την ίδια ερώτηση έχουμε: Η μαφία κυβερνά αυτή τη χώρα τελικά; Απροκάλυπτα, προκλητικά, χωρίς να κουνιέται φύλλο. Κρίμα το παλικάρι».

image-2188285

Advertisement