Connect with us

Ελεύθερος αφέθηκε ο Χρήστος Μάστορας, μετά τη σύλληψή του υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η υπόθεση του δημοφιλούς τραγουδιστή πήρε αναβολή για την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου.

Ο δικηγόρος του, κ. Χαράλαμπος Λυκούδης έκανε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, και μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο πελάτης του είναι βαθύτατα στενοχωρημένος, ενώ στο αυτοκίνητο δεν ήταν μόνος αλλά με δύο κορίτσια.

«Ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το Αρμόδιο Δικαστήριο. Είναι βαθύτατα στενοχωρημένος και μετανιωμένος. Αυτό που έχει να δηλώσει είναι ότι η αποδιδόμενη κατηγορία του άρθρου 290Α του Ποινικού μας Κώδικα περί επικίνδυνης οδήγησης, όπου θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο σε άνθρωπο δεν ευσταθεί και δεν την αποδέχεται.

Δεν αντιλήφθηκε ότι κάποιος αστυνομικός προσπάθησε να τον σταματήσει σε έλεγχο κι αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι σε επόμενο έλεγχο που ήταν σε πολύ κοντινό σημείο, περίπου στα 100 μέτρα, σταμάτησε και δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Δεν ήταν μόνος στο αυτοκίνητο, είχε την παρέα δύο κοριτσιών. Είναι βαθύτατα στενοχωρημένος και μετανιωμένος και το μήνυμα που πρέπει να περάσει είναι ότι δεν πρέπει κανένας να οδηγεί έστω κι αν έχει πιει ένα ποτηράκι» δήλωσε ο κ. Λυκούδης κατά την έξοδό του».

Advertisement