Connect with us

Μία Πασχαλινή αυγοσαλάτα για την Κυριακή του Πάσχα αλλά και το βράδυ της Ανάστασης από τον Παναγιώτη Παπαδάκη.

Υλικά

πατατες 2 μέτριες βραστές

αυγα 4 βραστά

κρεμμυδι 1 φρέσκο

καρότο 1

πιπεριά 1 κόκκινη

ντοματα 3 μικρές

κρεμμυδι 1 μικρό

καλαμποκι 3 κουταλιές της σούπας κονσέρβα

ελαιολαδο Λίγο

αλατι Κατά βούληση

Για την σως της σαλάτας

αγγουράκι τουρσί 3

μαγιονεζα 100 γραμμάρια

Γιαούρτι στραγγιστό 100 γραμμάρια

πιπέρι Κατά βούληση

άνηθος 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος

Οι αυγοσαλάτες είναι υπέροχες όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον το Πάσχα που τα κόκκινα ή τα χρωματιστά Πασχαλινά αυγά, τρώγονται πολύ και είναι έθιμο. Ο Παναγιώτης Παπαδάκης, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την δική του συνταγή για αυγοσαλάτα με υλικά που όλοι έχουμε στο ντουλάπι μας.

 

Advertisement