Connect with us

Ακόμα και τα χείλη σου είναι ένα παράθυρο στην προσωπικότητα σου Σύμφωνα με την Jean Haner, ειδική στη σημειολογία του προσώπου και συγγραφέας του βιβλίου The Wisdom of Your Face, τα δύο βασικότερα στοιχεία που αποκαλύπτει το σχήμα των χειλιών σου, είναι ο χαρακτήρας σου σε μια σχέση, αλλά και τα επίπεδα της δοτικότητας σου. Μάλιστα, αναφέρει πως δεν γεννήθηκες τυχαία ή μόνο λόγω κληρονομικότητας με τα συγκεκριμένα χείλη. Το σχήμα τους φανερώνει στοιχεία της προσωπικότητας σου ολοκληρώνοντας τη γενική εικόνα, αλλά και τον χαρακτήρα σου.

1.  Όταν το μέγεθος είναι συμμετρικό και φυσιολογικό, όπως της Jennifer Lawrence Όταν τα χείλη σου δεν είναι ούτε λεπτά, ούτε χοντρά αλλά έχουν ένα φυσιολογικό σχήμα και μέγεθος, δείχνει πως στις σχέσεις σου είσαι, γενικότερα, ήσυχη. Απολαμβάνεις να είσαι σε σχέση αλλά αποστρέφεσαι τα δράματα και τις υπερβολές κι επίδης δεν σου αρέσει να εξαρτάσαι από τον άλλον.

2. Όταν το κάτω χείλος είναι μεγαλύτερο από το πάνω, όπως της Kylie Jenner Είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσει και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή. Ίσως γι’ αυτό μέσα σε μία σχέση θέλεις να σε καλομαθαίνουν και να σε φροντίζουν λίγο παραπάνω.

3. Όταν είναι «γεμάτα» (φουσκωμένα), όπως της Anne Hathaway

Αυτό το σχήμα  συνδέεται με την έντονη επιθυμία σου να γίνεις μητέρα καθώς συμβολίζει ότι νοιάζεσαι πολύ για τους άλλους.Οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου είναι τόσο σημαντικοί για σένα που αντλείς πραγματική ευχαρίστηση με το να τους φροντίζεις. Και όλα αυτά γιατί πιστεύεις πως οι ισορροπημένες ανθρώπινες σχέσεις είναι αληθινό στοιχείο ευζωίας.

4. Όταν και τα δύο χείλη είναι πολύ λεπτά, όπως της Jennifer AnistonΤα πολύ λεπτά χείλη δείχνουν πως είσαι κάπως μοναχική σαν άνθρωπος αλλά η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνεις. Σου αρέσει να είσαι σε σχέση και να είσαι καλά μέσα σε αυτή, αλλά δεν είναι και αυτοσκοπός σου.

5. Όταν έχεις έντονο, με γωνίες “κέντρο” στο πάνω χείλος, όπως η Rihanna

Αυτό το σχήμα συμβολίζει το πόσο δημιουργική, επικοινωνιακή αλλά και εύστροφη είσαι.

6. Όταν έχεις έντονο, αλλά πιο στρογγυλεμένο “κέντρο” στο πάνω χείλος, όπως η Amanda Seyfried

Eίσαι άνθρωπος με ευγενική ψυχή, συμπονετικός και πρόθυμος να βοηθήσεις.

7. Όταν είναι αρκετά φουσκωμένα στο κέντρο (και στο πάνω και στο κάτω χείλος), όπως της Chrissy Teigen

Απεχθάνεσαι την μοναξιά, μπορείς να λατρέψεις αυτόματα όποιον σε φροντίζει και-μεταξύ μας- σου αρέσει που και που να γίνεσαι drama queen.

8. Όταν έχεις πολύ μικρό στόμα, αλλά φουσκωμένα χείλη

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, τότε πιθανότατα στις προσωπικές σου σχέσεις είσαι επιφυλακτική και διστακτική στην αρχή. Όταν όμως νιώσεις πως ο απέναντι σου σε θέλει πραγματικά, είσαι έτοιμη να ανοιχτείς και να κάνεις πολλά για εκείνον.

9. Όταν το πάνω χείλος είναι πάρα πολύ λεπτό και το κάτω κανονικό, όπως της Karlie Kloss

Σύμφωνα με τη Hamer, οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα χειλιών είναι ελαφρώς δύσκολοι με τις σχέσεις και, συνήθως, δυσκολεύονται να χαλαρώσουν σε μία σχέση, ακόμα κι όταν περάσει ο πρώτος καιρός.

10. Όταν έχεις μεγάλο στόμα, αλλά κανονικά προς φουσκωμένα χείλη, όπως της Kerry Washington Αντλείς απόλαυση από το προσφέρεις την βοήθεια σου σε όσους έχουν ανάγκη. Όλα αυτά χάρη στη γενναιοδωρία σου που είναι ένα από τα βασικά σου χαρακτηριστικά.

Advertisement